Midtjysk Astro Icon

Midtjysk Astronomiforening

Foreningen for alle astronomiinteresserede

Sidst opdateret: 16/06/2024 23:23

cassiopeia observatorie


MAF råder over området Cassiopeia med et skydetagsobservatorium beliggende i nærheden af Engesvang i et naturskønt område med en tilstrækkelig mørk nattehimmel. 

Cassiopeia er åben for alle medlemmer både til brug af foreningens teleskoper og brug af eget udstyr. Observatoriet er udstyret med et fastmonteret 10" SCT teleskop samt en tilhørende hytte med mulighed for en kop kaffe og en hyggesnak. Der er endvidere mulighed for observation gennem foreningens mobile 18" Obsession spejlteleskop, som vil være til rådighed på faste observationsaftener eller efter aftale.


Cass041-3-2


Alle interesserede er derfor velkomne til at kontakte bestyrelsen, hvis man ønsker at benytte observatoriet. Eventuelle aflysninger p.g.a. vejret vil også kunne forekomme med kort varsel.

Eventuelle spørgsmål vedr. Cassiopeia rettes til bestyrelsesformand Martin Jensen.Cassiopeia ligger tæt ved ejendommen Karupvej 19.


cassiopeia kort

Se på Google Maps


Faste observationsaftener vil blive annonceret her på siden, men da observationerne selvsagt er afhængige af vejret, vil vi tilstræbe at holde åbent på Cassiopeia med kort varsel.